fbpx

Tæt samarbejde kun med dig og os

Kom videre med dit personlige brand nu

Alt for mange dygtige selvstændige står uskarpt i deres marked. De har arbejdet for meget i deres virksomhed og alt for lidt deres virksomhed. Resultatet er, at de over tid måske har spredt sig lidt for tyndt udover en alt for stor produktportefølje. Derfor har de behov for at vende tilbage til tegnebrættet og skærpe deres kommunikation, så de igen står klart over for kunder, samarbejdspartnere og øvrige interessenter.

Som eksperter på vores fagområder hjælper vi ved at se dig udefra og ved at hjælpe dig på plads med dine budskaber både på din hjemmeside, på de sociale medier og i pressen. Jeps, vi hjælper dig med alt det og mere til. Dit personlige brand får et gevaldigt løft og du bliver genkendt, anerkendt og efterspurgt.

Hvad betyder det konkret?

Lad os snuppe en snak om dine behov

I et forløb med os lægger vi hovedet på blokken for at skaffe dig meget håndgribelige resultater, der retfærdiggør din investering i din kommunikationsplatform: Din hjemmeside får et tiltrængt make-over både i grafik og tekst, du får en involverende social media strategi og ryddet op i alt det der ikke virker for dig. Du lærer også, hvordan du skal arbejde med medierne og får en klar plan for, hvordan du fremadrettet skal gribe pressen an, så du kan få omtale, der rykker noget, når du har behov for det.

Vi lægger en plan fra start, så vi imødekommer dine forventninger og tilpasser arbejdstempoet på den del af opgaverne, der ligger på dine skuldre.

Da der er mange ‘moving parts’ i et sådant transformerende forløb og vi også er direkte involveret i din proces, er vi nødt til at sikre os, at vi er det rette match for hinanden. Det gør vi ved at tage en afklarende samtale med dig, så vi alle kan mærke om vi er et godt match.

Se her!

Ekspertpositioneringsforløbet er til dig, der er selvstændig og dygtig inden for dit fagområde. Og alligevel føler du dig overset i markedet, fordi konkurrenterne er bedre til at kommunikere om dem selv og til det markedet, end du er. Det kan vi hjælpe dig med at lave om på.

Er det her dig (i dag)? 

 • Du mangler (måske) at skrive BOGEN, som nogle af dine konkurrenter har gjort og har følelsen af, at du godt kunne bruge nogle flere stjerner på skuldrene, når du skal åbne døren til nye kunder
 • Du savner den anerkendelse, der følger med ved at være et kendt navn – og at have et navn, der nærmest åbner dørene af sig selv til alle de drømmevirksomheder, du gerne vil arbejde med
 • Du vil ud og holde nogle foredrag, og ved, at det er nemmere at trække tilhørere til, når du er et kendt navn
 • Du har længslen efter at blive meget mere synlig, men mangler at vide, hvor du skal tage fat henne og hvad du skal gøre fremadrettet
 • Du ved, at jo mere kendt du bliver, jo flere penge kan du tage for dine ydelser.

Forløbet er for dig, der måske er:

 • Coach
 • Rådgiver
 • Specialist
 • Mentor
 • Terapeut
 • Træner
 • Foredragsholder
 • Designer af eget produkt
 • Ejer af en produktvirksomhed
 • Eller noget helt andet…
Uanset hvad hjælper vi dig med at skabe så stærk en profil og platform at kommunikere fra, at du fremadrettet altid fremstår unik og original i dit marked. Resultatet er, at du dermed kan indtage – og fastholde – din profil som en af de stærkeste inden for dit fagområde. Kort og godt: Vi hjælper dig med at blive kendt, anerkendt og efterspurgt. Lyder det fedt? Det er det også.

Hvad siger andre, der har arbejdet med os?

“Jeg skulle bygge en ny hjemmeside identitet op for www.feminineworkflow.com og vidste, at Katrine kunne give mig ny viden og inspiration til at designe det rigtige udtryk for mig. Jeg er gør-det-selv typen, så det var perfekt med et online forløb, hvor jeg selv kunne lege med tingene. Katrine har sammensat en mega fin proces, der systematisk tog mig igennem de vigtige elementer i at bygge en visuel identitet og et autentisk udtryk op. Jeg bliver jo aldrig færdig med at arbejde med min hjemmeside, så det gode er også, at jeg kan genbesøge materialet og bruge det igen og igen når timingen er til det. Og så har jeg fået inspiration til nye konkrete steder på nettet, at finde gode billeder og andre små praktiske tips der gør, at jeg kan gøre endnu mere selv. Så jeg er meget taknemmelig for den investering jeg har lavet med dette forløb”.

Marieke Philipa Sofia Bülow, Feminine Workflow

“Utroligt så svært det er at skrive tekster om sig selv, og det man tilbyder! Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har skrevet mine tekster om. Og alligevel var jeg ikke tilfreds. Dels fordi jeg endte med at stirre mig helt blind på formuleringerne. Dels fordi det er et nyt og ikke i forvejen kendt felt, jeg tilbyder hjælp inden for. Så jeg havde VIRKELIG brug for nogle nye øjne udefra til at komme med input til, hvordan jeg HELT skarpt og tydeligt fik kommunikeret: Hvad det er jeg gør – for hvem – og hvordan jeg adskiller mig fra andre tilbud i markedet?

Det har Uffe hjulpet mig med. Og det har været fantastisk at have ham at spille bold opad og blive udfordret af! Uffes kommunikationsevner er yderst skarpslebne. Han stiller gode, afklarende spørgsmål – og han formår samtidig virkelig at lytte og med stor tålmodighed at justere til efter det menneske, han hjælper, hvilket er vigtigt, når man er et personligt brand, der skal kunne se sig selv i kommunikationen.

Jeg er superglad for min nye kommunikationsplatform, der helt klart er blevet løftet til next level – og kan varmt anbefale andre at samarbejde med Uffe.”

Heidi Collin, Digital ledelsesrådgiver og mentor

“I dag har jeg helt ro i maven med den måde, jeg visuelt fremstår på. Da jeg mødte Katrine første gang, blev jeg ramt af følelsen af ‘værdi’. Og en følelse af, at en visuel profil, der afspejler mig og min forretning, ikke kun er forbeholdt de store firmaer eller dem med de store budgetter. Katrine gav mig en forståelse for, at sammenhængen mellem mine værdier og deres æstetiske udtryk er vigtigt –også for en enmandsvirksomhed som min. Prisen passede lige til der hvor jeg var på dét tidspunkt, og da jeg først kom igennem de forskellige moduler, opdagede jeg hurtigt at værdien i forløbet langt oversteg det jeg reelt havde betalt for produktet. Med Katrines super lettilgængelige og overskuelige guides, har jeg gennem forløbet, fået opgraderet mit visuelle udtryk, så det passer til dér hvor jeg er i dag. […] I dag har jeg helt ro i maven med den måde, jeg fremstår på visuelt, både på min nye hjemmeside, og på de sociale medier. Indholdet i forløbet er så genuint og gennemarbejdet, og den gennemtænkte progression gør det let at følge Katrines anvisninger, step for step. Jeg har flere gange været inde og genlytte lydfilerne, og justere nogle detaljer.””

Marie Moesgaard, Mother Mentoring

Vi har sammensat et super udbytterigt 1:1-forløb (faktisk 1:2, da du jo både kommer til at arbejde tæt med Katrine og med Uffe). Det her får du:

 • Nogle nye lækre portrætfotos taget af en af Danmarks allerdygtigste fotografer
 • En ny retning på din hjemmeside, så den arbejder for dig
 • Nogle klare og enkle budskaber, du skal kommunikere igen og igen, så folk kan huske, hvad du står for
 • En social media strategi, så dine følgere ikke bliver i tvivl om, hvad du står for – og du ved præcis, hvad du skal poste og lægge ud af content, så det understøtter din forretning
 • Arbejdet med den første PR-historie eller debatindlæg, der kan give dig redaktionel omtale i relevante danske nyheds- og underholdningsmedier
 • En 12 måneders PR- og kommunikationsplan, du skal følge, når vi slipper dig
 • Katrine og Uffe ved din side mens du er i forløb med os – og når ikke lige er i nærheden er vi kun et kald væk.

Forløbet er til dig, der er træt af at være, hvor du er lige nu – formentlig mere eller mindre på samme niveau som tidligere år. Det er for dig, der er klar til at blive mere kendt og anerkendt, og for dig der ved, at netop en stærk professionel platform – visuelt og kommunikativt – vil være det, der gør forskellen på, om du kan tage de næste skridt op ad stigen.

Vi sikrer, at du blandt andet får en professionel platform at kommunikere ud fra og at du får den første – eller næste – redaktionelle omtale til brug for profileringen af din virksomhed og dig.

Det her skal vi igennem:

Modul 1:

 • Status og drøm: Hvor er du i dag, hvor vil du gerne hen
 • Gennemgang af, hvad du har gjort indtil videre, hvad der har virket og hvad der ikke har
 • Feedback på dine vigtigste budskaber og USP’er
 • Afdækning af dine konkurrenter i markedet og fastlæggelse af din ønskede positionering i markedet
 • Kritiske øjne på alt dit nuværende materiale, der udgør din visuelle profil og grafiske identitet
 • Lige så kritiske øjne på dine nuværende webtekster og et opgør med det, der ikke virker.

Modul 2:

 • Feedback på din hjemmeside, både tekster og visuelle udtryk og hvad der skal ændres
 • Forslag til nyt eller opfrisket grafisk identitet og evt logo
 • Nye bud på dine kernebudskaber, USP’er og evt tagline, der skærper din overordnede kommunikation
 • Præsentation af forslag til din målrettede PR-indsats
 • Intro til det at arbejde med PR, nyhedskriterier, pitche historier til journalister osv.
 • Igangsættelse af en PR-indsats (historie, debatindlæg eller evt andet)
 • Hjælp til overskrifter på evt e-bøger samt tekst til de første fem automation mails.

Photoshoot mellem Modul 2 og Modul 3 sker i selskab med en af Danmarks allerdygtigste fotografer. Professionelt taget billeder gør en afgørende forskel for dit personlige brand. Der er simpelthen milevid forskel på et so-so billede og et, der sidder lige i skabet.

Vi sørger for en lækker location og en make-up-artist.

Du skal regne med, at dette photoshoot kan tage op imod en halv dag, men sådan er det med en professionel fotograf.

ddddd 

Modul 3:

 • Side-by-side arbejde med dit  PR-oplæg: Hvorfor skal det skrives, som det skal? Hvad er tankerne bag? Hvad er næste skridt?
 • Diskussion af og valg af evt endeligt logo
 • Opfølgning på ændringer til hjemmesiden
 • Udvælgelse af nye profilfotos.

Modul 4:

 • Lær at lave involverende og likes-genererende poster på LinkedIn, Instagram og Facebook
 • Gennemgang af SoME-profiler: oprydning og væk med det, der ikke virker
 • Fastlæggelse af (ny) SoMe-strategi.

Modul 5 (online):

 • Udarbejdelse af SoMe-opslag til pulje
 • Status på det foreløbige PR-arbejde
 • Udarbejdelse af et årshjul for alle dine kommunikationsaktiviteter for det kommende år (dem, der kan planlægges).

Og der er mere endnu:

I de efterfølgende tre måneder har du en direkte hot-line til os (op til 6 x 30 minutter) så vi sikrer at du er godt på vej og fortsætter som du skal. Din investering for alt dette er:

Pris 39.995 kr. ekskl. moms
eller
tre rater af 13.995 kr. ekskl. moms

Hvad koster en tabt ordre dig? Eller to? Og hvad vil det koste dig, hvis du skal ud og hyre et PR-bureau til at skaffe dig omtale og et reklamebureau til at hjælpe dig i mål med den fede hjemmeside? Du vil få lov til at betale for seniorrådgivning, for at få en ny juniorkonsulent på opgaven hver gang I mødes og for bureauernes dyre adresse inde i centrum af København. Nå ja, så skal der jo også lige rundes op og bureauerne har jo også nogle interne ressourcer, der også skal i spil: programmøren, SEO-manden og receptionisten.
Før eller siden vil du i et sådan setup se ind i en omkostning på minimum 100.000 kr. Hos os arbejder du med seniorfolk – nemlig os. Vi kan vores kram, vi brænder for det vi laver – og for at hjælpe andre – og vi får tingene til at ske uden alt det overflødige. Vi ved af erfaring, hvordan vi kan få tingene til at ske for dig i et transformerende forløb, der vil kunne rykke din bundlinje i årene fremover – og vi har mange eksempler på kunder, vi har hjulpet gennem årene med at stå stærkere i deres marked. Skal du med på et forløb?

Katrine Venke

Katrine Venke har 17 års erfaring med PR og visual branding og er i dag en af de allerdygtigste på området.

Hun har branded nogle af Danmarks største artister og hjælper i dag både små og mellemstore virksomheder med visuelt at fremstå professionelt, imødekommende og troværdigt. Sammen med et team af de bedste indenfor hver deres felt, skaber Katrine dagligt billeder og film der løfter virksomhedens profil samt letter markedsføringen på de sociale medier og til pressen.

“Det her skal du, hvis du vil opgradere din business. Jeg er ved at tage næste skridt i min business og var derfor på udkig efter hjælp og vejledning til, hvordan jeg kunne gribe det an, uden at det koster spidsen af en jetjager. Katrine Venke er en mester inden for PR og visuel branding, og da det er sjældent, at du kan blive rådgivet og guidet af en af de bedste i branchen, vidste jeg, at jeg måtte slå til, da hun udbød online-kurset ”Skab en tydelig businessprofil” (NB andet online forløb). Katrine formåede på enkel og guidende vis, at hjælpe mig med få skabt en visuel identitet. Og ikke nok med det, jeg fik en trin for trin guide til, hvordan jeg kan få skrevet min egen business-historie, så den bliver interessant for medierne.”

Louise Neel Høyer, ejer af Louise Neel Høyer – din genvej til indsigt og The Change Company

“Jeg har fået en tydelig business-profil. Dét at skabe en tydelig business-profil er en proces, og med Katrines hjælp, bliver processen både enkel og overkommelig. Trin-for-trin blev jeg guidet igennem, og nu har jeg en tydelig business-profil, der sender et godt signal til mine nuværende og kommende kunder. [Jeg har] lavet faste skabeloner til opslag på Facebook, YouTube thumbnails, banner til blog og til nyhedsbreve. Skabelonerne gør arbejdet i hverdagen nemmere. Den tid jeg dermed har fået frigjort bruger jeg nu på, at gøre flere tiltag til at sprede det gode budskab om pilates-metodens velgørende virkning. F.eks. har jeg lavet flere videoer, og jeg har fastlagt en strategi for brug af pressemeddelelser – og har endda sendt den første pressemeddelelse afsted.”

Bente Tromborg, Pilates Uddannelsen

Uffe Erup Larsen

Uffe Erup Larsen har arbejdet med PR i 20 år og er en af Danmarks førende PR-rådgivere.

Uffes kundeliste tæller både store, internationale selskaber og mindre danske virksomheder – heriblandt er han rådgiver for en lang række (kendte) danske iværksættere. Uffe har daglig kontakt til journalisterne på en lang række nyhedsmedier og har gennem årene optjent et rigtig godt ry i branchen og blandt journalisterne. Det betyder, at hans kunder igen og igen anbefaler ham til andre. Han har desuden gennem årene undervist mange i at blive skarpere til PR.

“Jeg valgte at indgå et samarbejde med Uffe Erup Larsen, da han i min optik er blandt de dygtigste indenfor feltet, og jeg er ikke blevet skuffet over resultaterne af samarbejdet. Uffe har leveret kyndig rådgivning og sparring på min PR indsats, og selvom jeg ikke tidligere har arbejdet aktivt med PR, så er det lykkedes at få Rollemodellerne i Børsen, Ekstra Bladet, Finans, Tech Savvy Media, Mediawatch og Jyllands Posten. Blandt andet har Børsen benævnt mig “En podcaster med fingeren på iværksætterpulsen”, hvilket jeg er meget stolt af. Disse resultater ville aldrig have lykkedes, hvis ikke Uffe havde givet mig værktøjerne til at pitche og forstå journalisternes vinkel, samt budt ind med anbefalinger til konkrete medier. En varm anbefaling til Uffe herfra, og hvis du gerne vil have din historie ud over rampen, så kan jeg ikke anbefale nok at tage en snak med Uffe.”

Bjørn Vestergaard, uafhængig podcaster, Rollemodellerne

“Min investering ift. de resultater jeg har fået er langtidsholdbare. Jeg har lavet videooptagelser, som bliver benyttet på de sociale medier. Jeg har fået ny indsigt i hvordan journalister arbejder og redskaber til, hvordan man kommer i medierne. Jeg har fået lavet et konkret årshjul og andre skabeloner, som jeg kan arbejde videre ud fra. Jeg har fået værktøjer til at kunne vurdere om det materiale jeg udarbejder er professionelt og passer til mit brand. Jeg har fået publiceret en artikel i et fagblad og fået rådgivning ift. hvordan jeg følger op på dette. Jeg har fået mod til at udføre min strategi ift. min positionering. Jeg har fået adgang til meget kompetente og engagerede fagpersoner. Og jeg ved nu hvem jeg skal spørge til råds! Det er simpelthen den største og bedste investering jeg længe har gjort! Tak for den mulighed! Hvis du er interesseret i at få professionel hjælp til at positionere dig og din forretning ud fra en yderst engageret og kompetent tilgang så gør du en virkelig god investering i TLP forløbet (NB Nu Ekspert Positionering). TLP’s slogan “Think big” er gennemsyret i både praksis og værdi – det virker!”

Kirsten Løvschall, StopSygefravær.nu

Vil du arbejde med os? Er det nu, at du skal have styr på hele din kunderettede kommunikation? Med den rette iscenesættelse af dig og dit personlige brand får du netop det – og vi er klar til at hjælpe dig i mål.

Hvis det ikke er nu, at du skal have skabt den fede platform at kommunikere fra, hvornår er det så?

Verden venter på dit budskab og vi er dine fødselshjælpere til at få dig fremkaldt og bemærket derude.  

Her er tre gode grunde mere til at arbejde med os:

 • Har du (endnu) ikke arbejdet med dit visuelle udtryk, så ved du heller ikke endnu, hvad det kan og vil gøre for dig at have en bundsolid professionel grafisk profil at markedsføre dig fra. Mentalt gør det alverden for dig selv og samtidig gør det kunderne trygge, når de står og skal vælge mellem dig og en alternativ leverandør. 
 • Har du arbejdet for tilfældigt med de sociale medier, dine nyhedsbreve og din PR i nyhedsmedier og magasiner, har du gjort dig selv uret. Der er masser at hente ved, at du får styr på dit personlige brand helt ind til kernen – og kører målrettet, koordineret og planlagt i en bestemt retning. 
 • Har du endnu ikke det kundeflow, du drømmer om, så er det nu du har muligheden for at få arbejdet med hele din kommunikationsplatform i tæt og unikt samspil med to eksperter, der 100% har din ryg og er klar til at hjælpe dig.