fbpx

Om os

Katrine Venke

“Katrine Venke har 17 års erfaring med PR og har gennem årene desuden beskæftiget sig så meget med visual branding, at hun i dag er en af de allerdygtigste på området. “
Hun har branded nogle af Danmarks største artister og hjælper i dag både små og mellemstore virksomheder med visuelt at fremstå professionelt, imødekommende og troværdigt. Katrine arbejder udelukkende sammen med de bedste teams af fotografer, stylister, grafikere og videofotografer.

Uffe Erup Larsen

“Uffe Erup Larsen har arbejdet med PR i 20 år og er en af Danmarks førende PR-rådgivere.”

Kundelisten tæller både store, internationale selskaber og mindre danske virksomheder – heriblandt er han rådgiver for en lang række (kendte) danske iværksættere. Uffe har daglig kontakt til journalisterne på en lang række nyhedsmedier og har gennem årene optjent et rigtig godt ry i branchen og blandt journalisterne.

Sammen er Katrine og Uffe et fasttømret team og står sammen om det højt ratede Thought Leader Positioning-forløb (nu Ekspert Positionering). Dette kørte både i gruppeforløb og i eksklusive 1:1 forløb. Det er det individuelle forløb, vi fortsætter her.