fbpx

Privatlivs og cookie politik

Vi bekræfter, at vi er bekendt med persondataforordningen, der trådte i kraft d. 25. maj 2018, og vi bestræber os på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

Dette website (Ekspertpositionering.dk) ejes i forening af Samurai PR og Katrine Venkee – Valuable Branding. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet eller køber ydelser, lagrer vi data om dig.

Data anvendes til følgende formål

Data indsamlet via nyhedsbrev anvendes til markedsføring på sociale medier samt til at sende dig nyhedsbrevet. Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen.

Dataopbevaring og sletning af data

Vi opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Disse oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Kategorier af personoplysninger

Vi lagrer og anvender flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. fornavn og efternavn, adresse, e-mail, telefonnummer samt data om brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilder

Vi har fået dine oplysninger:
  • Direkte af dig via tilmelding til vores nyhedsbrev, webinarer, på hjemmesiden eller andre steder på internettet.
  • Direkte af dig i forbindelse med køb af produkter og ydelser.
  • Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige, f.eks. sociale medier.
  • En af vores databehandlingssystemer (Simplero, WebinarJam eller Mailchimp).

Behandlingsgrundlag

Vi er nødt til at lagre disse oplysninger af en eller flere af disse årsager:
  • Vores legitime interesse i at markedsføre vores virksomhed.
  • For at vi kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • For at vi kan overholde en retlig forpligtelse, f.eks. i henhold til bogføringsloven.

Modtagere

Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • Stripe til betaling af produkter og ydelser
  • Simplero til håndtering af booking og køb af produkter og e-mail-nyhedsbreve.
  • Simplero og MailChimp til håndtering af mailadresser til udsendelse af nyhedsbreve.

Opbevaring

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

I forbindelse med nyhedsbreve

Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage; og såfremt vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.

I forbindelse med køb af ydelser eller produkter

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig.

Hvis der er fejl i de oplysninger vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger kan du også sende os en anmodning herom.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage til opbevaring af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail (afmelding sker nederst i mailen).

Vi har ved sign up bokse tydeliggjort, at når man giver os sin e-mailadresse, skriver man sig samtidig op til vores nyhedsbrev. Man kan altid afmelde sig i bunden af alle vores nyhedsbreve.

Vi har dobbelt-optin til vores nyhedsbrev, hvilket sikrer, at kun de personer som selv har skrevet sig op, lander på vores nyhedsbrevsliste.

Vi opbevarer e-mail-adresser i MailChimp og Simplero som overholder GDPR’s retningslinjer.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Cookies bruges til data gennem Google Analytics og Facebook Pixel, som vi bruger til markedsføring via eksempelvis Facebook ads.