fbpx

Hvad siger andre om os?

Uffe Erup Larsen is a man of integrity. He is loyal, professional and enthusiastic about his job as PR expert. He is not just a “talker” – he is a journalist stalker. Uffe pushes them to the limit to get his clients’ story across in the targeted media without ruining his good and valuable network of journalists. He got us in two different national newspapers (Børsen and Berlingske) and several online news sites such as Computer World, PC World, Comon, Erhvervsbladet, and Børsen online. On top of that he got our story placed in TV2 in a 4 minutes long story. Beside that he is a fun, calm, and trustworthy person. I can highly recommend anyone that need a PR expert to work with Uffe.
Toke Kruse, Serieiværksætter

Jeg har haft fornøjelsen af, at få Katrines hjælp til udarbejdelsen af min nye branding – herunder ny hjemmeside. Et samarbejde med Katrine har sparet mig for både tid, bøvl, bekymringer og penge. Jeg har fået en hjemmeside, der afspejler min forretning og mit brand super godt og som nu er medspiller i forhold til at give mig kunder i butikken. […] Jeg kan på det varmeste anbefale Katrine, hvis du vil have en hjemmeside der spiller og tiltrækker kunder – altså hvis du vil have det bedste af det bedste.
Maiken Kühl, Unstuck.dk

I ’ve been one of Uffe’s happy customers for a couple of years. Uffe has been great at advising me on PR strategy as well as executing the actual PR projects. I have never done a PR project with Uffe without getting significant results. He simply has a hitrate of 100%. I can recommend Uffe to any busy person looking for a PR consultant to generate public awareness about anything
Bo Møller, CEO og stifter af HTML24

Katrine ved, hvad hun vil have, hun er ambitiøs – både på sine egne og sine kunders vegne, og hun styrer processen med stor professionalisme, overblik og omsorg. En sjælden kombination, som gør, at jeg som fotograf kan koncentrere mig om at lave smukke billeder. Dermed skaber Katrine fundamentet for, at vi sammen kan skabe det bedste resultat for kunderne. Hun arbejder dedikeret, hun har en stor viden om sociale medier, hun er strategisk, har et stort og værdifuldt netværk og en erfaring, som er svær at finde andre andre steder. Katrine er bare en af de bedste på sit felt. Punktum
Ida Wang, Fotograf

Jeg har lige fra starten været piv vild med Katrines særligt kærlige, optimistiske og lysende væsen, der har et knivskarpt blik for muligheder, detaljer og hvad der får det hele til ikke bare at spille, men også løfte mig til et nyt niveau, jeg tidligere ikke vidste var muligt. Jeg har i den grad værdsat at Katrine er både vedholdende, ærlig og ambitiøs. Hun har stået for al kommunikation og proces, hvilket har været en gave, så jeg kunne læne mig tilbage og i fuld tillid bruge min tid på det, som jeg er god til.
Cecilie Gredal, Inspirator, ledelsesrådgiver og specialist i personligt lederskab

Da vi stod overfor at skulle lave nye imagebilleder til vores platform, valgte vi Katrine Venke til at skabe vores nye udtryk og koordinere hele photoshootet. Hun har en god forståelse for byBiehls univers og hvad vi gerne vil udtrykke visuelt. Derudover har hun gode kontakter til de dygtige fotografer, makeup artister, stylister etc. Vi har over 80 forhandlere i hele Danmark samt i 10 lande. Det er derfor vigtigt for os, at vores visuelle udtryk er skarpt og matcher vores brand.
Vi var helt trygge ved at der var styr på alt – og at Katrine havde fokus på, at vi fik bedst mulige resulta
Charlotte Biehl, Owner og designer af by Biehl

Uffe er en super god sparringspartner – som meget ærligt og professionelt vejleder os til at træffe de rigtige valg i forhold til pressen. Hver eneste måned rapportere vi månedens mediedækning til DHLs hovedkontor i Bonn – og i 2015 lykkedes det DHL Express i Danmark at komme i Top5 blandt de fem ud af 40 lande, der har fået mest omtale i 2015. Æren for dette kan bl.a. tilskrives Uffe. En ekstra bonus er også at Uffe er yderst sympatisk – og vi har det sjovt/hyggeligt i vores daglige arbejde. Han er både meget pro-aktiv og samtidig virkelig dygtig til det han laver. Jeg kan kun give Uffe min varmeste anbefaling!
Susanne Katja Kristensen, DHL Express

PR? Samurai delivers! Uffe is quick to get to the core of the story and helps you surface the best messages at very reasonable cost. Not only did Uffe provide great content for us and stick with it until we had wide coverage in the media but he was also a pleasure to work with. I can’t recommend Uffe enough and keep doing so to my piers whenever I possible.
Rasmus Groth, Bit.io

Om det er en god investering? Jeg troede ikke, at man kunne købe det professionelle set up, for penge jeg er i besiddelse af. Men det kan man! Og det er alle pengene værd. Jeg havde aldrig selv kunne skabe de resultater og tænkt i de detaljer som Katrine tænker i. Hun ser alt i billeder og ved hvor vi skal hen, hvilke var meget trygt for mig. Det betyder at jeg i dag har et professionelt og personligt billedmateriale som jeg kan bruge overalt i min forretning. Billeder der har opgraderet min hjemmeside, løftet min forretningsprofil og mit udtryk og billeder der letter min markedsføring.
Louise Voss, Vækstrevisor og foredragsholder

Katrine er så kompetent, så professionel og så behagelig at arbejde sammen med, at jeg ville ønske at jeg kunne arbejde sammen med hende hver dag.
Hun har været en gave for mig og mit firma, i form af hendes evne til at formidle og videregive hendes enorme viden og erfaringer.
Jeg kan kun give Katrine mine allerbedste anbefalinger.
Søren Nielsen, Indretningsastronaut, RUMraketten